Klassiekers

Autobedrijf Kaelen is al jaren gespecialiseerd in het onderhouden van klassieke auto’s en young timers. Wij hebben een grote liefde voor klassiekers en gaan met uiterste zorg en precisie te werk. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor restauratiewerkzaamheden.

 

Onderhoud

Ook een auto op leeftijd heeft onderhoud nodig. En voor uw oldtimer of youngtimer zijn alleen de allerbeste vakmensen goed genoeg. We begrijpen dit als geen ander. Naast onze passie voor klassiekers beschikken wij over de benodigde praktische kennis om aan uw auto te werken. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk voor de onderdelenvoorziening. Zo vinden wij altijd de juiste onderdelen van de beste kwaliteit.

 

Klassieker Autobedrijf Kaelen

 

Restauratie

Bij het onderhoud van een klassieker hoort soms een grotere ingreep. Dit kan variëren van deelrestauratie tot een alles omvattende restauratie van mechanische delen en de carrosserie. Ook op dit gebied kunnen wij u een scala van diensten aanbieden. Uiteraard doen wij graag al het werk voor u, maar in overleg is een combinatie van zelfwerkzaamheid bespreekbaar. U bent dus van harte welkom om uw plannen te bespreken.

 

Voor de restauratie van uw klassieker werken wij samen met verschillende bedrijven. Alle werkzaamheden gebeuren in goed overleg zodat verrassingen over de kosten of kwaliteit vermeden worden.

 

Aanschaf van een klassieker

Het aanschaffen van een klassieker is een bijzondere gebeurtenis. Vaak heeft u als toekomstige eigenaar al een goed beeld van wat u zoekt. Dit maakt het niet altijd makkelijker. De prijs, verkrijgbaarheid van onderdelen, onderhoudsgevoeligheid en de kwaliteit zijn maar enkele onderwerpen die naar voren komen bij de aankoop van een klassieker. Bent u in staat om uw gevonden droom klassieker nog kritisch te bekijken? Autobedrijf Kaelen kan u hier bij ondersteunen.

 

Met onze professionele ervaring en onafhankelijke positie kunnen we u bijstaan bij de aanschaf en misschien wel behoeden voor een onverantwoorde impulsaankoop. We gaan dan ook graag met u op pad om uw droom klassieker te inspecteren. Ook kunnen we u bijstaan in de onderhandelingen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat wij nooit een onderhandeling zullen starten bij een auto die wij niet vertrouwen.

 

Wilt u meer informatie over onze ervaringen met klassiekers en young timers? Neem dan contact met ons op.

 

Oldtimers Kaelen Zeeland